TANDARTSPRAKTIJK
GRAAFLAND

Volledige mondzorg
Aandacht, rust, hygiëne en vertrouwen

Volledig mondzorg

Bij de tandarts denkt u vaak alleen aan tanden en kiezen, maar er is meer.

Regelmatige controles van het gebit, de mondhygiëne en de conditie van het tandvlees zijn belangrijk voor de toekomst van uw gebit. Deze controle handelingen vormen de basis van onze werkwijze. We houden zicht op de reiniging van uw gebit. Belangrijk blijft natuurlijk dat u ook zelf dagelijks uw gebit goed verzorgt.
Wij helpen u daar graag bij door regelmatig voorlichting te geven over hoe u uw gebit gezond kunt houden.

Img

Gezond tandvlees

Regelmatig meten we ook de conditie van uw tandvlees. Afhankelijk van de uitslag adviseren wij u een tandvleesbehandeling. Zo nodig verwijzen wij u door naar een externe mondhygiëniste.

Infecties voorkomen

Als praktijk houden wij ons aan de laatste richtlijnen van de Werkgroep Infectie Preventie (de WIP-richtlijnen). Voor u als patiënt betekent dit een hygiënische behandeling die gericht is op het zoveel mogelijk voorkomen van infecties. Zo maken we gebruik van speciale apparatuur, geheel volgens de eisen van deze tijd.

Niet meer dan nodig

Regelmatig nemen we foto's van uw gebit. Zowel kleine mondfoto's als overzichtsfoto's. Om de blootstelling aan straling minimaal te houden, beperken wij het aantal foto’s zoveel mogelijk.

Vullingen en kronen

Voor vullingen gebruiken wij de beste vulmaterialen en bondingsystemen.
Esthetiek en duurzaamheid zijn daarbij onze uitgangspunten.

De kronen die wij plaatsen, zijn sinds enkele jaren volledig van keramiek. Dit komt een mooi eindresultaat ten goede. U kunt er zeker van zijn dat wij een kroon uitsluitend adviseren als er geen mogelijkheid tot eenvoudig herstel meer mogenlijk is. De huidige vulmaterialen zijn zo goed, dat gebruik van duurdere voorzieningen lang kan worden uitgesteld.

Orthodontie en implantaten

In onze praktijk kunnen we vrijwel alle tandheelkundige behandelingen verrichten. Orthodontie en chirurgie op specialistenniveau vinden uitsluitend plaats bij ervaren collega’s extern. Voor implantologie werken we samen met implantologen van het ziekenhuis.
De implantaatkronen, stiften en klikprotheses maken wij in onze eigen praktijk.

Wat betekent volledige mondzorg?

Volledige mondzorg betekent dat we U kunnen helpen met alle mogelijke vragen met betrekking tot de mond, tanden, kiezen, protheses, beugels mondverzorging en meer.

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen, door naar de gehele mond te kijken mogelijke problemen vroegtijdig worden gesignaleerd.

Educatie

Voorlichting geven over hoe u uw gebit verzorgt zorgt er voor dat u zelf een belangrijke bijdrage kunt leveren aan een goed gebit.

Kwaliteit

Tandarts Graafland werkt volgens de laatste WIP-richtlijnen en is aangesloten bij het ANT zodat u gegarandeerd bent van de beste kwaliteit.

Een mooi gebit

Een mooi gebit staat voor een gezond gebit en dat is belangrijk voor een goede algehele gezondheid.

Aanmelden en inschrijven!

Nieuwe patiënten uit Gouda en omgeving zijn van harte welkom in onze praktijk. Kom vrijblijvend langs voor meer informatie en inschrijven.

Neem contact op

Weetjes

Ons tanden en kiezen vormen een centrale rol in ons gebit, maar er is meer!

 • 1850

  Uitvinding
 • 2

  Kleuren
 • 5

  Kilo
 • 4

  Soorten tanden